Ortlieb

trek_extreme_tassen

ORTLIEB TASSEN
Bij de Trek outdoor hebben we Ortlieb tassen in het assortiment. Ortlieb maakt tassen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik maar ook voor buitensport activiteiten. Het assortiment loopt uiteen van fietstassen, rugzakken tot weekendtassen. Wij als winkel geloven dat je je spullen droog moet kunnen houden, waar je ook bent. Wanneer je richting je werk of de sportschool gaat is het fijn als je spullen droog aankomen. Maar ook wanneer je een lange wandeling maakt of wanneer je een weekend op stap bent is het van belang om alles wat in je rug- of fietstas zit droog te houden.

FIETSTASSEN
Ortlieb heeft een ontzettend handig systeem ontwikkeld voor fietstassen. In een beweging zijn tassen aan de fiets te hangen en er weer af te halen. De veel fietstassen worden geleverd met een draagband. Zo kan u uw fietstas makkelijk meenemen wanneer u uw fiets hebt gestald en te voet verder gaat.

DUURZAAM MODIEUS WATERDICHT
Ortlieb tassen zijn duurzaam, modieus eigenzinnig en vooral waterdicht. Dit sluit aan bij de filosofie van de Trek outdoor, genieten van je reis of dagje uit zonder je druk te hoeven maken of alles wel droog blijft. Met een Ortliebtas ben je niet alleen modieus maar ook verzekerd van droge spullen.
Dit zijn redenen geweest voor De Trek om Ortlieb tassen in ons assortiment op te nemen.

WATERPROOF MATERIAAL
Ortlieb produceert uitsluitend met duurzame materialen. De sluitingen worden in de praktijk beproefd en er wordt gewerkt met sterke verbindingen. Om een extreem hoge waterdichtheid te bereiken, wordt er gebruik gemaakt van een hoogfrequente lastechniek. Wanneer men Ortlieb vergelijkt met producten die genaaid of gelijmd worden, is Ortlieb de absolute kampioen Waterproof!

HET MATERIAAL
Ortlieb ontwikkeld voor elk gebruiksdoel afzonderlijk materialen. Dit vormt de basis avn de hoogwaardige Ortlieb-kwaliteit. Er wordt gebruikt gemaakt van polyester-, nylon- en Cordura-vezels, die enkel- of dubbelzijdig gecoat worden. Door een enkelzijdige coating te gebruiken blijft het textielkarakter bewaard, terwijl de dubbelzijdige coating de bekende dekzeil-look heeft. Het gaat om de thermoplastische kunststofcoatings, die een extreem hoge mate van waterdichtheid garanderen. Daardoor is het materiaal veruit superieur aan normale tentdoek- of rugzakcoatings.

Reacties zijn gesloten.