Wilt u een beetje warmte van ons?

De kleurrijke bladeren laten zich vallen en maken plaats voor de koudere dagen. Alle reden om gezellig binnen te stappen bij de Trek Outdoor voor wat warmte.

Een prachtige collectie wollen truien van het merk Dale of Norway ligt op u te wachten. Net als de temperatuur regulerende onderkleding van onder andere Woolpower. Daarnaast hangt de winkel vol met kleurrijke mutsen & sjaals voor groot en klein.

We hebben een variatie aan (teen-)sokken, voor warme voeten en diverse handschoenen om uw handen droog en warm te houden tijdens een buitenactiviteit. Kies voor een warme en waterdichte winterjas van bijvoorbeeld Killtec, Sprayway of Fjall Raven, om de winter goed en stijlvol door te brengen.

Dale of Norway- Christiania 01 - De Trek Outdoor Hoorn

Ook dit seizoen kunt u in een barefootschoen stappen. De Trek outdoor is inmiddels al sinds 2007 dé plek om een paar fivefingers of andere barefootschoen aan te trekken. Gun uw voeten de vrijheid en ruimte die ze verdienen. Uw voeten zullen u dankbaar zijn. Lopen vanuit ontspanning zorgt voor minder belasting van uw (voor-)voet. Door de dunne zool krijgt u meer feedback van de ondergrond waar u op loopt, wat uiteindelijk zorgt voor gezonde voeten en een verbeterde lichaamshouding.

Trek bijvoorbeeld de Tracker aan, waterproof en met een thermozool voor warme en droge voeten. Kom langs om de gehele collectie te bekijken en te voelen welke schoen het beste bij u past.

Genoeg redenen om binnen te komen bij de Trek Outdoor, om daarna buiten te genieten van dit seizoen!

Reacties zijn gesloten.