“De Aarde is Werelderfgoed – just dream it.”

Met schoenen van De Trek naar Parijs.

In 2022 vatte ik het plan op om met een kruiwagen aarde naar Parijs te lopen om aldaar bij de UNESCO de hele Aarde aan te bieden voor op de Werelderfgoedlijst.

Maar ja, dat is een lange afstand en zo ver lopen dat ik nooit eerder gedaan had. Toen kwam ik Rob Salomonson van De Trek op mijn pad voor een training.

Ik mag wel zeggen dat de barefoot training met hem mij veel gebracht heeft. Vooral toen ik zijn methode volgde om te rennen werd me duidelijk dat dat veel makkelijker gaat.

Waarom onderneem ik dit. De basis is de Aarde, onze verbondenheid met haar en al onze relaties. Wij zorgen samen voor de Aarde, elkaar en daarmee ook voor onszelf. Het wankele natuurlijke evenwicht op Aarde is verstoord en we lopen onze Pelgrimage Voor de Aarde met de Kruiwagen om te komen tot een nieuwe harmonieuze natuurlijke relatie tot de Aarde en elkaar. Hierbij richten wij ons op de vele mooie locaties, initiatieven en mensen die hier op hun geheel eigen wijze op hun plek aan bijdragen. Mensen die net als wij dromen hebben en deze ook écht in de praktijk brengen!

Dit jaar lopen we met het thema “De Aarde is Werelderfgoed – just dream it.”

Jij kunt ook jouw droom insturen en daarmee de Krui-tocht van 22 april tot 5 juni steunen.

We nemen jou droom mee naar Parijs en bieden het aan de UNESCO aan in het 1001-Dromenboek voor de Aarde.

Meer info en het indienen van een Droom voor de Aarde kan via: www.veerhuis.nl/dromenvanger/

Reacties zijn gesloten.